dimecres, 1 de juny del 2016

BISBALENCS DE PRIMERA I BISBALENCS DE SEGONA

Ja han arrivat les festes dels barris i com passaven anys enrera, en temps de CIU i Socialistes, les discriminacions entre veïns.
Si les festes son per a tots els bisbalencs, perqué no son equitatius els imports que enguany l’ajuntament destina pels mateixos?
Es que creiem que les orquestres son mes econòmiques quan hi han menys veïns?  Senyors del equip de govern del ajuntament de La Bisbal del Penedes, els preus son per a tothom igual… aleshores… com poden vostès explicar perquè hi han urbanitzacions que poden fer 3 dies de festes i unes altres que no poden fer ni tan sols un?
Un exemple clar es el de la Masieta. Enguany ha vist reduït el pressupost respecte als anys anterior  mentre les demes urbanitzacions han mantingut la quantitat. De 1.500 euros que l’ajuntament aportava cada anys, aquest només pretén aportar 800€ amb  la qual cosa, l’associació de veïns ha decidit no organitzar res ja que consideren una discriminacio respecte a les altres urbanitzacions.
No serie mes lògic dividir tot el pressupost en parts iguals entre tots els veins? O es que per no estar empadronat un vei no paga els seus impostos al poble?

Els recordem que a la Masieta hi ha menys gent empadronada donat la manca de serveis que sempre ha tingut… pero els preus d’impostos (IBI…. Son igual que a les demes zones del terme municipal) Si us plau senyors del ajuntament….. no deien avui en el ple que han fet,  en el tema de la carretera el que pretenien era que el poble fos una pinya i no dividir-lo en dos sectors???? Home… en que quedem!!! Si aixo no es dividir… ja ens ho explicaran…..se’ls hi veu el llautó senyors!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada