diumenge, 26 de juliol del 2015

La Miralba se'n va a dormir

Senyors quina vergonya! L'equip d'ERC abans de deixar l'alcaldia va deixar tot preparat al nou equip de govern perque les festes dels barris i major estiguessin preparades i amb els grups reservats. Es veu que potser per algun motiu que no sabem.... HAN REBUTJAT TOTES LES NOSTRES PROPOSTES I HAN POSAT ALS "SEUS" PREFERITS!
DONCS.... Mireu quin exit! Els veïns de La Miralba ahir a la nit van preferir anar a dormir perque realment l'organització feina pena. No es va fer difussió, la gent no es va assabentar de la festa del barri, El Ball va ser molt trist, el grup no estava a l'alçada, cosa que va fer que la poca gent que hi va anar se'n anés a casa amb tristor i desmotivada per la poca lluantor de la seva festa.
Per un altre lloc... senyors de l'ajuntament!!! On estava el camió de bombers i l'ambulancia per si havia algun problema? Els recordem que per seguretat es necessari posar aquestes dotacions en aquests actes!
Digue'm PROU i no permetem que tota la feina feta en aquests 8 anys se'n vagi a norris per una mala gestió de l'actual equip de CIU+ Socialistes per La Bisbal




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada