diumenge, 11 de juny del 2017

Prou d'enganyar als bisbalencs

L’equip de govern de l’ajuntament de La Bisbal, format per Ciu o PDeCat o com carai es facin dir ara i PSC continuen mentint a tots els bisbalencs! Ja n’hi ha prou.
El passat dia 3 de Juny, va celebrar-se el famós correbarris o festa de l’alcohol a la Bisbal. Quina pena que no veieu com l’ajuntament promou el consum de begudes alcohòliques a tothom sense distinció. Des de ERC La Bisbal no estem en contra de fer festes, al contrari, pensem que és bo fer actes on petits i grans gaudeixin d’una bona estona, però sempre amb control.
El cartell de promoció de la festa que, tot i que s’ha de dir que en cap lloc posava que ho organitzes l’ajuntament, era una festa organitzada per l'associació d’esventats de La Bisbal, però promoguda pel poble i per les xarxes socials per l’ajuntament i tots els membres de l’actual equip de govern. Quina llàstima que, tant que s’ho miren tot, no van veure que al cartell no posava en cap lloc que no es permetia el consum d’alcohol a menors d’edat ni que es recomanava el consum moderat. Al contrari, simplement oferien preus Low Cost de les consumicions per veure qui aguantava més!

RESULTAT: DUES PORTES DEL COL.LEGI AMB EL VIDRE TRENCAT QUE PORTEN MÉS D’UNA SETMANA TRENCADES POSANT EN PERILL ALS MÉS PETITS DE LA BISBAL! Sra. Alcaldessa és la segona vegada que li fem arribar queixes sobre els equipaments per la canalla en mal estat i vostè no fa cas. Li recordem que els parcs infantils encara segueixen igual des de fa més d'1 any. Ha fet alguna cosa per arreglar-ho? NO! Potser haurem de patir alguna desgràcia al poble per haver d'anar a un altre lloc on la facin actuar amb seny.
Veieu les imatges i valoreu vosaltres mateixos:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada